Arbetssökande

Välkommen till oss på Funkisförmedlingen! Vi är ett större gäng personer som själva har olika funktionsnedsättningar och som bestämt oss för hjälpa andra i liknande situation. Vi vet precis hur det blir när man är i ett tufft läge med en massa hinder, utmaningar, myndigheter och ingen att fråga.

Vi finns och arbetar mest i Kronobergs län men stödjer även personer runt om i Sverige. Vi hjälper dig som är arbetssökande men vi kan också underlätta för en möjlig arbetsgivare och ta myndighetskontakter i syfte att underlätta. Funkisförmedlingen har en bred verksamhet där vi kan erbjuda mycket.

Funkisförmedlingen är en "alternativ" och kompletterande arbetsförmedling jämte den vanliga statliga Arbetsförmedlingen. Vi har platser hos oss, vi kan hjälpa till på distans, vi har sociala företag, vi arrangerar träffar och fritidsaktiviteter. Något som är viktigt för oss är att ta fasta på det positiva och se till möjligheterna.

Oavsett vem du är, eller vad du är i för situation så kan vi säkert bidra på flera olika sätt. Vi ser till att en process startar upp med en rörelse framåt!

Titta på Funkibators webbsida och kom med i våra Facebook-grupper:
www.funkibator.se
www.fb.com/funkibator
www.fb.com/funkisformedling