Hunddagis

Vårt hunddagis startade sommaren 2015 i samband med att en ny djurverksamhet, Växjö cityfarm, etablerade sig inom vår huvudorganisation Nätverket SIP. Här erbjuder vi olika tjänster som kretsar kring hundar specifikt och djur i allmänhet. Avseende hundar så har vi de tre vanligaste tjänsterna som är:

- Hunddagis
- Hundpensionat
- Hundpromenader

Vid intresse för plats eller annan tjänst så skickar du oss en förfrågan. Sen kommer vi göra en bedömning så att hunden passar i verksamheten, då vi arbetar med hundar i flock tillsammans med personalen. Det är viktigt att hunden inte uppvisar någon aggressivitet varken gentemot andra hundar eller människor. Vid klartecken tecknar vi avtal och sen blir det inskolning.

Viloytan där hundarna kan ta det lugnt i soffa, säng eller på filtar.
Beriknings- och aktivieringsyta där hundarna kan lösa utmaningar och öva på tricks.

Avseende hundpensionat så har vi alltid hunden ihop med en i personalen och dessa sover i närheten av varandra. Hundpromenader utför vi i Växjö med omnejd. Där utgår vi från kundens önskemål om promenadtillfällen till antal och längd.

Kring den här verksamheten så har vi även flera andra aktiviteter som växer fram. Vi erbjuder hundcafé, hundträffar, föreläsningar, djurklappning, djurfadderskap med mera. Vissa delar av verksamheten är mer av föreningskaraktär medan andra delar är mer inriktat på det sociala företagandet.

Bergsbestigning! Ge mig belöningen!!!
Leksakerna hopsamlade för att sen bäras ut överallt!
Hämtning :)