Hitta arbetssökande

Om du är intresserad av att hitta en eller flera personer med funktionsnedsättning som du på ett eller annat sätt vill engagera så kan vi vara till hjälp. Kanske har du engångsuppdrag eller funktioner och uppgifter där ni behöver personal på lång sikt. Oavsett vad så har vi ett kontaktnät av många personer med olika kompetenser. Vi har också möjlighet att utföra arbeten på lite mer alternativa sätt som exempelvis att 2-3 personer tillsammans utför ett arbete som man vanligen tänker sig att en person ska utföra. Det behöver inte alltid ske på det där vanliga sättet som vi alla känner till.

Det är så klart lättare för oss om du säger att du skulle vilja påbörja ett socialt engagemang eller om du säger att du lite längre fram vill anställa en eller flera. Då får vi lite tid på oss att hitta det du söker. Är det så att du kontaktar oss och säger att du vill ha en maskinoperatör som kan CNC-programmering och att du vill ha en NU, ja då är det nog lite tuffare uppdrag. Men om du bara ger oss lite tid så ska vi säkert kunna bidra på något sätt.

I vårt kontaktnät har vi personer med allt från väldigt hög och specifik kompetens till personer för arbeten som inte kräver förkunskaper. Men alla har vi någon gemensamt och det är att det finns någon funktionsnedsättning i bilden och det här ser vi som styrkor och något som enkelt kan byggas bort genom hjälpmedel och anpassningar.

Vi lever inte längre i den tiden att personer med funktionsnedsättning automatiskt helt hamnar utanför arbetsmarknaden. Sverige är ett högteknologiskt land och där det pågår en kraftig och positiv utveckling av samhällets attityder. Nu är det mer inkludering och delaktighet som gäller.

Hör av dig så åtar vi oss utmaningen att leta upp vad du söker. Och hittar vi det inte så kan vi i alla fall hänvisa vidare eller berätta vad vi gjort, så att du själv inte behöver göra samma sak.