Anställning

Vi har som målsättning att anställa så många personer vi bara kan, för de små ekonomiska medel som vi har tillgängliga. Blir det något över, ja då blir det anställningar! Det roligaste som finns är när vi kan ge tillbaka och se till att en person får jobb, lön, kommer med i a-kassan och får känna att den har sin egna försörjning. Vi behöver personal då och då, och det händer ofta när vi fått positiva besked om större projektmedel. Då behöver vi ofta ett helt team av nya personer.

När vi söker personal så går vi nästan aldrig ut via annonser i tidningar eller på jobbsajter, utan vi rekryterar internt ur vårt egna nätverk. Känner vi själva inte någon så brukar vi fråga runt efter personer som andra rekommenderar och tipsar om. Vi vill känna den personen som vi anställer. Vi vill ha vetskap om styrkor, kunskaper och arbetssätt. Vi vet att ingen person är komplett men genom att veta hur en persons hela förmåga ser ut, så blir det mycket lättare att matcha så att varje person får rätt arbetsområde och rätt arbetsuppgifter. Sen så finns det alltid saker man inte kan men då kan vi se till att andra personer i teamet hjälper till och kompenserar.

Vill du söka jobb hos oss så ska du lära känna oss helt enkelt och hur det går till är upp till dig. Du får nätverka dig in som man så ofta får göra. Vi har en förening som är öppen att vara med i. Du kan gå med i våra olika Facebookgrupper så att du ser vad som händer hos oss. Det hela kanske börjar med att du sommarjobbar hos oss, eller har praktik eller en arbetsträning. Det finns inga enkla och snabba vägar till arbete utan det är ofta ett långt och hårt slit där man får visa vem man är och vad man kan.

Men något bra med oss är att vi ser funktionsnedsättning som ett plus och en merit. Vi har också väldigt stor förståelse och acceptans för alla som kanske inte passar in i det där "vanliga". Skicka gärna in en presentation om dig på valfritt sätt och tänk på att vi redan har sett 100-tals CVn, så det kan kanske vara en idé att vara lite kreativ och göra något annat :)

Ansökningsmaterial kan du skicka till info@funkibator.se, eller posta i brev eller lämna personligen.

Gör eller skriv på ditt sätt och som du vill, det blir roligare då! :)